Over ons

Geenen Schoenen in Bergeijk is een echt familiebedrijf, opgericht in 1949 door Louis Geenen. Aanvankelijk begonnen aan de Burg. Aartslaan nr. 1 met een schoenen reparatiebedrijf. Al spoedig bleek er zoveel vraag naar nieuwe schoenen te zijn, dat hij in 1951 startte op dezelfde locatie met een schoenwinkel! In 1960 besloten Louis en Jo Geenen met kinderen wegens ruimtegebrek te verhuizen naar de huidige locatie aan de Burg. Magneestraat. In 1974 kwam zoon Bert in de zaak en samen met echtgenote Ella en medewerk(st)ers werd de zaak verder uitgebouwd tot een schoenwinkel met een aanzienlijke regiofunctie. In 2009 doet de 3de generatie in de persoon van Bart zijn intrede en een jaar later volgt ook zus Anneke zijn voorbeeld. In 2011 wordt het tijd voor een rigoureuze verbouwing van de winkel! De winkel gaat van een ruimte van 180 vierkante meters naar een ruimte van 350 vierkante meter. Een aparte kinderafdeling met een heuse catwalk, een transparante vrouwen en herenafdeling met elk hun eigen sfeer door aparte materiaalkeuzes in het interieur, zorgt ervoor dat de klant zich thuis voelt en lekker gezellig kan shoppen. Het 100 jarig bestaan komt in zicht en daar zijn wij trots op!

WIJ HOUDEN VAN SCHOENEN DIE PASSEN

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT ELKE KLANT EEN PASSENDE SCHOEN VINDT. PASSEND BIJ ZOWEL DE VOET ALS BIJ DE LEEFTIJD, LIFESTYLE EN SMAAK.

Bij ons vind je schoenen die passen…

 

… bij jouw stijl, jouw voeten en jouw leven.
Onze collecties worden zorgvuldig en persoonlijk samengesteld, de laatste trends en behoeftes van klanten worden meegnomen. Zo staat er altijd een schoen voor jou tussen. Niet alleen het uiterlijk moet goed passen, ook de pasvorm moet kloppen en je moet er lekker op lopen. Bij ons kun je altijd rekenen op een eerlijk advies. Ons team staat voor jou klaar!

 

… voor elke loopfase.
Schoenen zijn belangrijk, zeker op jonge leeftijd! Doordat kinderen veel kraakbeen in de voeten hebben voelen zij minder snel of de schoen goed zit. Ons team kijkt per kind mee om de juiste schoen te vinden die echt past. In lengte (incl. groeiruimte), breedte en hielslot, zo kunnen voetklachten worden voorkomen. Een passende loopzool met de juiste buigzaamheid is per loopfase verschillend, ook daar kijken we naar.
Kindervoeten, wij weten er alles van. Al 73 jaar.

 

… en anders zorgen we er wel voor.
De juiste afwikkeling en pasvorm van de schoen, in samenwerking met een steunzool, zijn essentieel om jouw looppatroon te verbeteren. Hier kijken wij gericht naar door de juiste breedte en lengte van de voet te meten met een 3D-scan.
Ongeacht de voet, klacht of vraag, bij ons kun je altijd terecht. Zelfs voor reparatie en aanpassingen.

 

Ons netwerk
Samen weten we meer! Daarom zijn we actief in ons netwerk van fysio-, podotherapeuten en pedicuren om voor jou de beste service te bieden.
Meer informatie.